INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

Srijeda, 04 Kolovoz 2010 10:43

Treneri facilitatori

treneriArlene i Jean-Claude Audergon- na međunarodnoj razini podučavaju Procesu orijentiranu psihologiju i suosnivači su u CFOR-u.

CFOR (www.cfor.info) facilitira u organizacijama i zajednicama te obučava facilitatore. Naš cilj je  “facilitatora na svakom stolu”, od kuhinjskog do pregovaračkog stola. Kada ljudi mogu facilitirati svjesnost o polariziranoj dinamici od koje ujedno pate, zajednica tada postaje zaštitna i kreativna sila koja sprječava nasilje i mijenja budućnost.

Naši programi: U suradnji s Udrugom "Mi", UNHCR-om i EU, veliki forumi u Hrvatskoj povezuju psihosocijalni i ekonomski oporavak; provodimo trening za lidere iz područja stradalim od rata; Naš program “Europa je važna” 'usredotočuje se na pitanje kako transformirati europsku povijest nasilja, kao i na pitanje razvoja uspješnih multikulturalnih društava. Naš program "Sjeme" se fokusira na ostvarivanje vizija ka ispunjenju, odnosno prepoznavanju onoga što svaki pojedinac i organizacija mogu učiniti za svoje zajednice. Također nudimo program obuke, “Facilitiranje za lidere” – godišnji trening od 5 modula u Londonu, te pružamo “in-house” trening i savjetovanja za udruge i međunarodne organizacije.

Pročitaj više
Članak Slobodna dalmacija, 27. srpanj 2010. godine:

Glasovita BRITANSKA PSIHOTERAPEUTKINJA KOJA VEĆ GODINAMA posreduje između zaraćenih i posvađenih naroda

Arlene Audergon: Zbližavam Hrvate i Srbe na forumima povjerenja

Pročitano 3248 puta
Više u ovoj kategoriji: « Forum Forum/ seminar 2006. »