Udruga "MI" - Split

Sve što ste oduvijek željeli znati o nama.

INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

Zahvalnica Regionalnom volonterskom centru Udruge MI

Udruga Mi provodi volonterski program od 1998. godine. Osim svoje osnovne svrhe, promocije i razvoja volonterstva, Regionalni volonterski centar osnivač je Hrvatke mreže volonterskih centara i zalaže se za razvoj i promociju volonterstva na nacionalnoj i međunarodnoj razini.
Udruga Mi dobitnica je niza priznanja, dva posebna državna priznanja povodom Međunarodne godine volontera 2001., 2007. Medalje Grada za uspješan dobrotvorni rad i poticanje volonterstva te ove godine, 2014. Zahvalnice za izniman doprinos u okupljanju i koordinaciji volontera u aktivnostima prikupljanja i pružanja humanitarne pomoći građanima na poplavljenim područjima. Zahvalnica je dodijeljena na svečanoj dodjeli Državne nagrade za volontere 2014. , a u ime udruge primio ju je Slobodan Škopelja.

Pročitano 1173 puta

finpo

Udruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade u provedbi programa Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.