Udruga "MI" - Split

Sve što ste oduvijek željeli znati o nama.

INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

Studijsko putovanje Italija – 5.-9.5.2014.

Treće studijsko putovanje u sklopu NET- Age projekta održano je u periodu od 5.-9.5.2014. u Raveni i Bolognji. Organizator je Regija Emilia- Romagna: Odjel za promociju socijalnih politika i integraciju imigranata, volonterski rad, udruge i treći sektor.

Na studijskom putovanju sudjelovalo je 80-tak predstavnika javnog, profitnog i neprofitnog sektora iz zemalja partnera na projektu (Italija, Slovenija, Srbija, Hrvatska, Albanija i Crna gora).
Tijekom studijskog putovanja sudionici su imali prilike upoznati se sa socijalnom politikom, ulogom regije u socijalnoj politici, demografskom slikom te izvorima financiranja socijalnih programa. Posjetiti su uspješne primjere različitih pružatelja socijalnih usluga: domove za strije osobe, dnevne centre za treću dob i programe koji uključuju volontere. U slobodnom dijelu programa za sudionike je bilo organizirano turističko vođenje po gradovima.

Pročitano 2363 puta

finpo

Udruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade u provedbi programa Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.