Udruga "MI" - Split

Sve što ste oduvijek željeli znati o nama.

INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

Međusektorska suradnja- mogućnosti za neprofitni sektor, prilika za zajednicu

Okrugli stol „Međusektorska suradnja- mogućnosti za neprofitni sektor, prilika za zajednicu“  održat će se 11.3.2014., s početkom u 11 sati u Hotelu Park, Split.

Okrugli stol s naglaskom na suradnju između javnog i privatnog/ neprofitnog sektora, održava se u okviru EU IPA prekograničnog projekta „Osnaživanje pružatelja socijalnih i zdravstvenih usluga za starije osobe te razvoj inovativnih usluga u jadranskoj regiji“ (NET- Age) kojeg zajedno provode Udruga MI i Grad Split.

U Europskoj uniji tendencija je da se socijalne usluge ugovaraju/osiguravaju putem javno-privatnog partnerstva, a kako to Zakon o javno-privatnom partnerstvu u RH ne omogućava, primorani smo pronaći drugačije oblike suradnje i ugovaranja.

 Okrugli stol bit će prilika za predstavljanje dosadašnjih rezultata projekta „Izvještaj o prekograničnoj SWOT analizi i preporuke za razvoj socijalnih usluga za starije osobe u jadranskoj regiji“ te diskusija o razvoju inovativnih socijalnih usluga u zajednici koje nadopunjuju javne usluge. Okrugli stol bit će održan u Hotelu Park, Split, 11. ožujka 2014. godine.

Predviđeno trajanje je 4 sata (od 11 do 15 sati), a očekujemo 50-tak predstavnika javnog, privatnog i profitnog sektora uključenih u pružanje socijalnih usluga u zajednici. (Prijava je obavezna!)
Moderator će biti predstavnik Udruge MI u suradnji s partnerom Gradom Splitom (Odsjek za socijalnu skrb osoba s invaliditetom Grada Splita).
U nastavku je program Okruglog stola.

 Molimo vas da nam do najkasnije 7.3.2014. potvrdite mogućnost sudjelovanja predstavnika vaše organizacije putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefon 021/329-135

Pročitano 3131 puta

finpo

Udruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade u provedbi programa Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.