Udruga "MI" - Split

Sve što ste oduvijek željeli znati o nama.

INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

Liderstvo u neprofitnim organizacijama

Liderstvo u neprofitnim organizacijama je stručni interaktivni program u organizaciji Instituta za inovacije s ciljem razvijanja inovacijskih potencijala neprofitnih organizacija i poticanja kvalitetnih samoodrživih projekata društvenog poduzetništva. Svrha programa je potaknuti na pozitivne promjene te pružiti znanja primjenjiva u svakodnevnoj praksi i radu neprofitnih organizacija.

Program je osmišljen kako bi se podigla kvaliteta rada neprofitnih organizacija i stvorila mogućnost za suradnju i razvoj zajedničkih projekata za napredak cjelokupnog neprofitnog sektora. Program će obuhvatiti predavanja koja pokrivaju područja marketinga, strateškog planiranja i menadžmenta neprofitnih organizacija, razvoja inovativnih projekata koji stvaraju novu vrijednost te prikupljanja sredstava. Održava se u razdoblju od 24. do 27. veljače 2014. godine od 17:00 do 21:00 sat u konferencijskoj dvorani Školske knjige (Masarykova 28).

Program je namijenjen pojedincima na vodećim pozicijama u neprofitnim organizacijama koje djeluju u Hrvatskoj, bez obzira na fokus njihovog djelovanja. U suradnji s organizatorom predavanja, za prijave preko Udruge "MI", u svrhu poticanja partnerstva i razvoja civilnoga društva, osiguravaju se djelomične stipendije.

Više informacija o programu je dostupno ovdje

Pročitano 1291 puta

finpo

Udruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade u provedbi programa Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.