Udruga "MI" - Split

Sve što ste oduvijek željeli znati o nama.

INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

Prezentacija lokalnih projekata u Gračacu

UNHCR-ova službenica Katja Saha u pratnji voditelja programa za Hrvatsku i ureda u Kninu posjetila je nekoliko uspješnih projekata.

U Udruzi Prospero u Gračacu, 20.srpnja održana je prezentacija ovogodišnjeg lokalnog projekta „Pokrenimo proizvodnju zaposlimo žene“ tijekom kojeg su nabavljeni strojevi za filcanje vune, održana je radionica Inkluzivnog dizajna u suradnji sa Hrvatskim dizajnerskim društvom te će biti napravljena marketinška strategija kako bi novi proizvodi što prije pronašli put do tržišta i novih kupaca.

Slavica Miličić, predsjednica Prospera prezentirala je dosadašnje rezultate  te upoznala prisutne sa radom udruge i problemima s kojima se susreću na terenu. Kao najveći izazov navela je plasman proizvoda na tržište.

Nives Ivelja, direktorica Udruge Mi koja i provodi program Izgradnja održive zajednice u suradnji s UNHCR-om proteklih 5 godina ukratko se osvrnula na sam program i osnovne aktivnosti te pojasnila lokalne projekte koji se provode ove godine. Posebni naglasak stavila je na novu inicijativu Zelena mreža d.o.o –društveno poduzeće.

Pročitano 2955 puta

finpo

Udruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade u provedbi programa Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.