Udruga "MI" - Split

Sve što ste oduvijek željeli znati o nama.

INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

„Organizacije (i skupine građana) kao lideri u društveno-ekonomskim procesima“

Forum/seminar u sklopu programa „Izgradnja održive zajednice“ održan je u u Zagrebu, od 10. do 12. lipnja 2012. godine. Voditelji su iskusni stručnjaci: Arlene Audergon i Jean-Claude Audergon iz organizacije CFOR – London.

Svjesni iznimne važnosti djelovanja manjih i većih udruga i institucija, formalnih i neformalnih skupina, koji imaju motiv, energiju i sposobnost da doprinesu razvoju u svojim sredinama i širem društvu organizirali smo forum/seminar namijenjen organizacijama/institucijama s područja posebne državne skrbi koje su uključene u program „Izgradnja održive zajednice“ kojeg provodi Udruga Mi u partnerstvu s UNHCR-om i Cfor-om.

Može li se djelovanje i utjecaj vaše organizacije, kojeg organizacije/institucije ostvaruju u sredini, poboljšati i proširiti, ili su voditelji organizacija/institucija već na rubu svojih mogućnosti? U kojem smjeru je moguće ostvariti veći utjecaj? Prepoznajete li sve rezultate koje ostvarujete? Koje su snage tima? Kakva je komunikacija i ozračje u timu i na koji način se obraćate zajednici i široj javnosti? Samo su neke od tema s kojima se bavio forum.

Pročitano 2699 puta

finpo

Udruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade u provedbi programa Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.