Portal seniori.hr dobio rješenje Agencije za elektroničke medije!

Sa zadovoljstvom vam javljamo kako je naš portal www.seniori.hr danas dobio rješenje Agencije za elektroničke medije a Udruga "MI” je upisana u Knjigu pružatelja elektroničkih publikacija.

Portal Seniori.hr ima za cilj poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove njihovih obitelji, stručnjake i službe (u javnom, privatnom i neprofitnom sektoru) koji se bave tematikom starijih osoba kroz: interaktivnu web platformu kao izvor informacija o uslugama za starije osobe, savjete za članove obitelji i pružatelje skrbi (institucije, službe, udruge, udomiteljske obitelji); aktivnom starenju; zapošljavanju i mogućnosti volontiranja; promotivna događanja o aktivnom starenju i zdravim životnim stilovima.

Teme i rubrike koje pokriva su: prava iz socijalne skrbi, prava iz mirovinskog sustava, prava iz zdravstvene zaštite, usluge smještaja i skrbi, usluge pomoći u obitelji, zdravstvene usluge, aktivno starenje, cjeloživotno obrazovanje…

Posjetite portal www.seniori.hr !

Iz rješenja:

Udruga "MI" - Split upisana je u Knjigu pružatelja elektroničkih publikacija na temelju odredbe članka 80. stavka 2. i 3. Zakona o elektroničkim medijima ("Narodne novine" broj 153/09, 84/11, 94/13 i 136/13) i članka 9. stavka 1. Pravilnika o upisniku pružatelja medijskih usluga, elektroničkih publikacija i neprofitnih proizvođača audiovizualnog i/ili radijskog programa ("Narodne novine" broj 134/13 i 79/14) na 29-15 sjednici održanoj 17. lipnja 2015. godine.

finpo

Udruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u provedbi programa Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.