Udruga "MI" među 11 odobrenih prijava za sufinanciranje EU projekata organizacija civilnoga društva

Ured za udruge donio je šestu Odluku o sufinanciranju projekata organizacija civilnoga društva u okviru programa EU i inozemnih fondova za 2023. godinu.

TemeljemJavnog poziva za podnošenje prijava za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2023. godinu, donesena je šesta Odluka o sufinanciranju projekata organizacija civilnoga društva za 2023. godinu.
 
Prijave za sufinanciranje su podnesene u razdoblju od 3. listopada do 27. listopada 2023. godine, a udovoljavaju Pravilima za sufinanciranje projekata organizacija civilnoga društva ugovorenih u okviru programa Europske unije i inozemnih fondova za 2023. godinu.
 
Sufinancirat će se projekti organizacija civilnoga društva u ukupnom iznosu od 126.080,76 EUR. Iznosi i postoci dodijeljeni organizacijama civilnoga društva navedeni su u Odluci.

finpoUdruga "MI" - Split je partner Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva u provedbi programa
Regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica.

UNHCR logoUdruga "MI" - Split je dugogodišnji implementing partner Visokog povjerenika UN-a za izbjeglice u provedbi programa
"Izgradnja društva dobrodošlice".

hrvatska mreza

Ured za udruge

Projekt PROCAREFUL sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.
Izražena stajališta isključiva su odgovornost Udruge "MI" - Split i ne odražavaju nužno stajalište Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.“