Udruga "MI" - Split

Sve što ste oduvijek željeli znati o nama.

INTEGRACIJA

irh Projekt "Izgradnja društva dobrodošlice" uz podršku i suradnju s UNHCR-om, agencijom UN-a za izbjeglice...

VOLONTERSKI CENTAR

VCST Volonterski centar Split je ujedno i Regionalni volonterski centar za područje Dalmacije...

MI CENTAR

MI CENTAR Mi Centar za pomoć u kući je socijalna ustanova čija je svrha osigurati što duži boravak starijih u svom domu...

ZAKLADA DADIĆ

Zaklada DadićSvrha Zaklade je promicanje razvoja civilnoga društva i pružanje financijske pomoći učenicima i studentima...

ZELENA MREŽA

mreza Zelena mreža d.o.o. društveno poduzeće koje djeluje u području zelenog poduzetništva kao aktivator zajednice...

SENIORI.HR

senioriPortal za poboljšanje pristupa relevantnim informacijama za stariju populaciju, članove obitelji...

Gong poziva sve organizacije civilnog društva na trening javnih komunikacija, organiziranog u sklopu Pro-NGO projekta, koji će se održati od 28. lipnja do 30. lipnja 2022. godine u Belišću.

Čim se spomenu udruge u javnosti neka fama. Ide ti na živce što moraš svaki put objašnjavati da rad u udruzi ne znači slijevanje milijuna kuna u tvoj džep ili na račun vaše udruge? Kako zapravo objasniti čime se udruge bave, što tvoja udruga radi za boljitak društva i kako se financirate?

285822202 10160566243583939 2671662586524757600 n 768x543

Uz podršku provjerenih trenerica napravit ćete komunikacijski plan za svoju organizaciju o (1) vašem društvenom doprinosu i (2) važnosti financiranja OCD-a javnim sredstvima. Na ovom treningu imat ćete priliku i sudjelovati u planiranju kampanje o važnosti civilnog društva i stvaranju sadržaja (članci, postovi na društvenim mrežama, vizuali i videa). Dio kampanje će biti video snimljen stoga vaša prijava na ovaj trening ujedno znači i pristanak na snimanje i po potrebi davanja izjava za video. Nakon tehničke obrade snimljenih materijala i montaže, kreirani sadržaj ćemo u drugoj polovici ove godine objavljivati na svojim web stranicama i društvenim mrežama. Od sudionika se očekuje dijeljenje najmanje 2 javne objave do kraja godine, a na kraju godine također slijedi simpatični upitnik da zajednički procijenimo kako je prošla kampanja.

Od sudionika i sudionica se očekuje dobra volja i super provod uz posvećeni rad 🙂 

Svi troškovi za sudionike_ice su pokriveni iz projekta Pro-NGO.

Kako se prijaviti?

Ukoliko ti sve dosad napisano zvuči zanimljivo, pozivamo te da se prijaviš popunjavanjem prijavnog formulara koji se nalazi OVDJE.

Rok za prijavu

Rok za prijavu je srijeda 22.6.2022. do 14h.

Projekt Pro-NGO – kvalitetnijim upravljanjem do društvenih promjena podržan je s 200.000€ financijske podrške Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP granta. Projekt u partnerstvu provode Gong, Udruga Mi Split, O.A.Z.A. i Inkluzivna kuća Zvono.

ACF 600 300 300x150